Italia Vs. Japonia sau războiul dintre benzină şi electric. Cine câştigă?

Lucrurile se schimbă de la un metru de asfalt la altul ...

Italia Vs. Japonia sau războiul dintre benzină şi electric. Cine câştigă? Italia Vs. Japonia sau războiul dintre benzină şi electric. Cine câştigă?

Exotic Revolution a pus cap la cap două supermaşini. Un Lambo Aventador şi noua Honda NSX (Acura în SUA). Logic, Aventadorul nu are ce să discute cu o maşină japoneză. Tradiţia şi caii putere îi interzic să piardă. Totuşi, NSX-ul are nişte cifre superbe şi un mare plus – 3 motoare electrice care dau cuplu instantaneu la acceleraţie. În final, avem o luptă de 700 de cai la 540, în favoarea Aventador - ului. În realitate, lucrurile pot sta diferit de la un metru de asfalt la altul. Să vedem cine câştigă războiul dintre un supermotor V12 pe benzină şi un V6 de 3.5 litri + 3 motoraşe electrice. 3...2...1...start!

LINIUŢĂ ÎNTRE AVENTADOR ŞI NSX 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.