Jeep Grand Cherokee - Facelift

Celebrul SUV american a suferit de curând un facelift, care, pe lângă modificările estetice obişnuite, vine şi cu multe inovaţii de ordin tehnic.

Jeep Grand Cherokee - Facelift Jeep Grand Cherokee - Facelift

Designul exterior a fost modificat pentru a oferi o aparenţă mai atletică şi contemporană, grila faţă find mărită pentru a pune mai bine în evidenţă forma circulară a farurilor restilizate. Proiectoarele de ceaţă au fost montate pentru o eficienţă mai bună în partea de jos a spoilerului, care, la rândul lui, se poate detaşa manual în cazul în care şoferul doreşte să-şi încerce capacităţile off-road.

În interior, schimbările sunt numeroase. Volanul a fost înlocuit cu unul îmbrăcat în piele cu două nuanţe, detaliile cromate şi-au făcut apariţia, iar în versiunea de top este disponibilă şi o atmosferă luxoasă accentuată de diversele ornamente din lemn. Consola centrală a fost regândită pentru a mări spaţiul de depozitare, iar feţele uşilor au acum alte cotiere pentru un confort mai bun la drum lung.

Jeep va fi primul producător ce va oferi Sirius Backseat TV pe noul său model - un sistem de televiziune prin satelit pentru copii. Aceştia vor putea viziona de pe bancheta spate trei posturi de desene animate, Nickeledeon, Disney Channel şi Cartoon Network. Independent ,ocupanţii locurilor faţă vor putea să asculte Sirius Radio sau, dacă doresc, să-şi transfere programul tv pe propriul ecran situat pe bord, destinat în principal sistemului de nagivaţie.

În privinţa motorizărilor, faceliftul aduce cu sine un nou motor, un V8 de 4,7 litri cu câte două bujii pe cilindru, fiind singurul motor dotat cu aşa ceva în cadrul grupului Chrysler, cu excepţia celui de 5,7 litri HEMI . Propulsorul dezvoltă 305 CP şi un cuplu de 453 Nm, putând în acelaşi timp să ruleze şi cu bio-etanol, o caracteristică tot mai des întâlnită la maşinile americane.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.