Jeremy Clarkson nu e dumnezeul maşinilor. Nu ştie una dintre cele mai renumite maşini comuniste

El a postat pe internet o poză cu o ...

Jeremy Clarkson nu e dumnezeul maşinilor. Nu ştie una dintre cele mai renumite maşini comuniste Jeremy Clarkson nu e dumnezeul maşinilor. Nu ştie una dintre cele mai renumite maşini comuniste

Jeremy Clarkson a fost pus în dificultate de o ... maşină. El a postat pe internet o poză cu o maşină, şi întrebarea dacă o recunoaşte cineva. 

Este vorba de un Fiat 1500. Modelele 1300/1500, şi derivatele acestora, au fost asamblate şi de Zastava din Iugoslavia, şi de filiala germană a Fiat, Neckar Automobil AG, precum şi de Africa de Sud. 

Cele două modele erau maşini convenţionale, cu motoare poziţionate longitudinal, montate în partea din faţă, conectate la o cutie de viteze manuală în patru trepte. Motoarele utilizate erau în două versiuni:

Fiat 1300 - 1295 cc cu 4 cilindri în linie - 60 cp la 5000 rpm
Fiat 1500 - 1481 cc cu 4 cilindri în linie - 73 CP la 5400 rpm
 

Sursă: drivetribe.com

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.