Joacă-te cu Lamborghini Huracán! ACUM!

Producătorul italian pune la dispoziţia oricui un test drive cu noua lor supermaşină, Huracán. Desigur că nu e un test drive real. Dar asta nu înseamnă că nu e distractiv.

Joacă-te cu Lamborghini Huracán! ACUM! Joacă-te cu Lamborghini Huracán! ACUM!

Lamborghini vrea ca fiecare dintre noi să poată să profite de experienţa pe care noul lor Huracán o oferă. Însă ştiu şi ei că asta nu este foarte posibil, aşa că încearcă să împartă cu toaaată lumea această frumoasă experienţă. Pentru a te juca cu noua lor supermaşină dă click aici - Drive My Huracán - unde vei da peste un mini-site construit ca un joculeţ în care dispui de un Huracán şi de un circuit. 

Tot ce trebuie să faci este să instalezi un progrămel (UnityWebPlayer) pe care ţi-l livrează tot Lamborghini în aceeaşi pagină web, apoi laşi aplicaţia să se încarce şi după aia poţi să-i dai bătaie. Şi ca să îţi dau şi un motiv să încingi motorul V10 de 5,2 litri, te provoc să baţi timpul reuşin de mine, de 1:00.009. De fapt, te rog să faci asta, pentru că după câteva zeci de minute mi-am pierdut interesul şi aş avea nevoie de un motiv ca să revin să-l joc. Dă-mi-l tu! 

(ca să nu ziceţi că mint...)

P.S.: pentru mai multe informaţii despre Lamborghini Huracán, dă click pe literele albastre.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.