Kia Ceed - record de producţie

După doar 18 luni, pe poarta fabricii din Slovacia au ieşit 200.000 de unităţi Kia Cee’d, un "parcurs" care a fost presărat de o serie de alte recorduri.

Kia Ceed - record de producţie Kia Ceed - record de producţie
Producţia familiei Kia Cee’d a atins pragul de 200.000 de maşini fabricate doar după 18 luni de la primul model care a ieşit de pe linia de producţie a fabricii Zilina din Slovacia. Pragul a fost atins graţie celor trei variante de caroserie ale lui Kia Cee’d: 5 uşi (Cee’d), 3 uşi (Pro_Cee’d) şi break (SW).

În cele 18 luni de activitate, au mai fost atinse o serie de recorduri, precum 915 unităţi asamblate într-o singură zi (21.04), 4.474 de maşini ieşite de pe linia de producţie într-o săptămână (07.04 - 21.04) şi 19.300 de unităţi produse într-o lună (aprilie).
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.