KIA şi Adriana Lima îi învaţă fotbal pe americani. 3 X VIDEO

Turneul final al campionatului mondial de fotbal bate serios la uşă, prilej numai bun pentru ca fotomodelul brazilian Adriana Lima să colaboreze cu KIA într-o "campanie" de promovare a fotbalului pentru americani.

KIA şi Adriana Lima îi învaţă fotbal pe americani. 3 X VIDEO KIA şi Adriana Lima îi învaţă fotbal pe americani. 3 X VIDEO

Ediţia 2014 a Campionatului Mondial de Fotbal se desfăşoară anul acesta în Brazilia, aşa că alegerea fotomodelului brazilian Adriana Lima drept ambasador al fotbalului într-o serie de trei reclame KIA este ceva cât se poate de firesc.

În fiecare videoclip, Adriana Lima ia rolul de profesoară fermecătoare care îi îndrumă pe bărbaţii americani spre fenomenul numit futbol în ţara ei natală. Aşa că în timp ce sunteţi atenţi la ce "predă" fotomodelul, încercaţi să nu rataţi nici modelele KIA care apar în peisaj. Deşi...n-o să vă judece nimeni dacă nu reuşiţi.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.