KilaCycle Crash

Cea mai rapidă motocicletă electrică dragster s-a buşit în timpul unei reprezentaţii la Los Angeles. Fierul a fost şifonat, dar nu mai mult ca orgoliul posesorului.

KilaCycle Crash KilaCycle Crash
Cursele de dragster sunt periculoase, precum am arătat şi aici, însă în cazul motocicletelor, gradul de periculozitate este mărit din cauza lipsei unei celule de siguranţă, pilotul fiind expus direct tuturor obstacolelor şi problemelor ce pot apărea. Killcycle pare a avea un nume sugestiv, fiind cea mai rapidă motocicletă de gen din lume. Dotată cu un motor electric de 350 CP aceasta accelerează până la 97 km/h în doar 0,97 secunde iar până la 250 de km/h în puţin peste 8 secunde. Din păcate frânele şi pilotul din următorul clip video nu s-au ridicat la pretenţiile propulsorului:
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.