Koleos Aventure a ajuns în România

La bordul unui Renault Koleos, trei persoane au pornit din Seoul într-un test drive de 25.000 km pentru a pune la încercare SUV-ul francez.

Koleos Aventure a ajuns în România Koleos Aventure a ajuns în România
Pe 18 februarie 2008, a luat startul Koleos Aventure, o experienţă extraordinară ai cărei protagonişti sunt trei temerari: Laurent Granier - şeful expediţiei, Megan Son, scriitoare şi realizatoare de documentare, Pierre Maire – medic şi fotograf.  La bordul unui Renault Koleos de serie, cei trei au pornit din Seoul de-a lungul Asiei, într-un test-drive de 25.000 km, pentru a pune la încercare calităţile primului SUV, Renault  Koleos. Expediţia pornită din Coreea  se va încheia în Marea Britanie, străbătând întreaga distanţă dintre Oceanul Pacific şi Oceanul Atlantic.

“Extraordinar este faptul că maşina a trecut fără probleme prin cele mai grele condiţii. Am avut la dispoziţie încă un Koleos cu portbagajul plin de piese de schimb, însă nu a fost nevoie să înlocuim nimic, chiar dacă am străbătut zone dificile ca Siberia şi Mongolia, în total 22.000 km de la Seoul la Bucureşti”, povesteşte satisfăcut Laurent Granier.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.