Lambo Gallardo, supercarul bun la toate, în special la reclamă [VIDEO]

Cât de greşit ţi s-ar părea să foloseşti un Lamborghini Gallardo ca maşină de serviciu? Iar jobul tău să fie restaurare de case...?

Lambo Gallardo, supercarul bun la toate, în special la reclamă [VIDEO] Lambo Gallardo, supercarul bun la toate, în special la reclamă [VIDEO]

Poate că o fi Gallardo deja de 12 ani pe Pământ (are deja şi moştenitor) şi faptul că este cel mai vândut Lamborghini din toate timpurile nu-l face chiar exclusivist, însă asta nu înseamnă că nu atrage atenţia când apare pe străzi. Mai ales dacă apare tractând o remorcă, aşa cum s-a întâmplat în oraşul canadian Montreal. 

O televiziune canadiană (Canal Vie) a dorit să-şi promoveze cu stil emisiunea de bricolaj (Des rénos qui rapportent gros) pe care tocmai o produseseră, aşa că s-a gândit că un Gallardo în locul unui pickup ar atrage atenţia asupra remorcii şi a ceea ce scrie pe ea. 

Misiune îndeplinită. După reacţiile martorilor, da, îndeplinită cu brio.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.