Lamborghini Gallardo aşezat pe ceşti de ceai

Doar patru ceşti chinezeşti de ceai pot susţine un Lamborghini Gallardo. Asta a fost ideea de promovare a proprietarului unui magazin din Toronto.

Lamborghini Gallardo aşezat pe ceşti de ceai Lamborghini Gallardo aşezat pe ceşti de ceai

Lamborghini Gallardo la o cană de ceaiProprietarul magazinului William Ashley din Toronto s-a gândit că ar fi ideal să promoveze un nou set chinezesc de ceşti de ceai aşezând câte o ceaşcă sub fiecare din cele patru roţi ale modelului Lamborghini Gallardo Superleggera. Ce a ieşit vedeţi în imagini.

Cu toate că pare a fi o vedenie apărută în urma unei ceşti de ceai, "taurul italian" chiar este susţinut de cele patru ceşti de ceai. Nu este vorba despre un Gallardo făcut din nişte materiale foarte uşoare de origine extraterestră ci despre un set foarte rezistent de ceşti de ceai.

VEZI TOATE ANUNŢURILE LAMBORGHINI

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.