Lamborghini Murcielago - accident grav pe Calea Dorobanţi

Azi noapte, două Lamborghini s-au luat la întrecere pe Calea Dorobanţi, dar cursa s-a sfârşit tragic, unul din bolizi acroşând un alt automobil şi suferind daune majore.

După spusele martorilor, cele două Lamborghini, unul Murcielago şi unul Gallardo, participau la o cursă pe Calea Dorbanţi. Unul dintre bolizi a intrat într-un automobil care circula regulamentar. În automobilul lovit se aflau două femei, care au ajuns la spital. Conducătorii auto din cele două Lamborghini au scăpat nevătămaţi, iar acum trebuie să dea explicaţii la poliţie. Şoferii celor doi bolizi neagă că s-ar fi luat la întrecere.

Conducătorul din Lamborghini are până în 30 de ani şi este de familie bună, după cum spun apropiaţii. Tânărul a fost externat după doar o oră de îngrijiri medicale, iar cele două femei sunt încă sub observaţie.

Vedeţi mai multe pe protv.ro

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.