Lamborghini Reventon prin aer

La un bolid de 1 milion de euro se impune un transport pe măsură: cu elicopterul prin oraş. Oare o avea consumul urban prea mare?

Lamborghini Reventon prin aer Lamborghini Reventon prin aer
Lamborghini ReventonTransportul a fost necesar pentru o prezentare în cadrul unei conferinţe Lamborghini din Torino, însă în loc să folosească un camion, italienii au apelat la serviciile armetei, pentru transportul cu un elicopter militar. Lamborghiniul Reventon a aterizat pe acoperişul clădirii Lingotto şi a încheiat conferinţa "Lamborghini şi viteza - Un proiect în timp record", referitoare la bolidul de 1 milion de euro.

Inutil de spus că cele 20 de unităţi destinate producţiei au fost epuizate tot în timp record, urmând a fi răspândite în întreaga lume. Oare în România nu vedem şi noi unul?
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.