Legendarul Tiff Needell a fost dat afară de la Fifth Gear

Tiff Needel, legendarul prezentator al emisiunii Fifth Gear, a anunţat într-o postare pe Twitter că nu va mai apărea ca gazdă al emisiunii Fifth Gear de pe Discovery, după 17 sezoane. Informaţia a fost confirmată pe contul oficial de Twitter al emisiunii Fifth Gear.

Legendarul Tiff Needell a fost dat afară de la Fifth Gear Legendarul Tiff Needell a fost dat afară de la Fifth Gear

Tiff Needell este unul dintre cei mai cunoscuţi jurnalişti auto de televiziune, începându-şi cariera în 1987 alături de Top Gear. Needell a fost una dintre vedetele show-ului până în 2001, când BBC a anulat emsiunea. Împreună cu alţi colegi de la Top Gear, Tiff Needell a creat emisiunea Fifth Gear în 2002. Chiar dacă aceasta nu a fost la fel de celebră ca Top Gear, aceasta a fost recunoscută ca una dintre cele mai bune emisiuni auto, oferind informaţii credibile şi teste auto.

„Din nefericire, cineva de la Discovery UK a decis că Fifth Gear va fi un show mai bun fără mine”, spune Needel în postarea pe Twitter. „Este trist pentru mine, care am fost unul dintre cei care am creat această emisiune, dar dacă vreţi să mă vedeţi în continuare cum mă distrez cu maşini, vestea bună este că voi face asta şi multe altele pe Lovecars”.

Tiff Needell a fost şi un pilot de curse recunoscut, concurând în Formula 1, în cursele de 24 de ore de la LeMans şi în campionatul britanic de Touring BTCC. Cea mai bună performanţă a sa a fost la LeMans în 1997, unde s-a clasat pe poziţie a treia în clasamentul general.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.