Legendarul Tiff Needell a fost dat afară de la Fifth Gear

Autor: Cristian Agatie 12 sept. 2019 Știri auto
Legendarul Tiff Needell a fost dat afară de la Fifth Gear

Tiff Needell este unul dintre cei mai cunoscuţi jurnalişti auto de televiziune, începându-şi cariera în 1987 alături de Top Gear. Needell a fost una dintre vedetele show-ului până în 2001, când BBC a anulat emsiunea. Împreună cu alţi colegi de la Top Gear, Tiff Needell a creat emisiunea Fifth Gear în 2002. Chiar dacă aceasta nu a fost la fel de celebră ca Top Gear, aceasta a fost recunoscută ca una dintre cele mai bune emisiuni auto, oferind informaţii credibile şi teste auto.

„Din nefericire, cineva de la Discovery UK a decis că Fifth Gear va fi un show mai bun fără mine”, spune Needel în postarea pe Twitter. „Este trist pentru mine, care am fost unul dintre cei care am creat această emisiune, dar dacă vreţi să mă vedeţi în continuare cum mă distrez cu maşini, vestea bună este că voi face asta şi multe altele pe Lovecars”.

Tiff Needell a fost şi un pilot de curse recunoscut, concurând în Formula 1, în cursele de 24 de ore de la LeMans şi în campionatul britanic de Touring BTCC. Cea mai bună performanţă a sa a fost la LeMans în 1997, unde s-a clasat pe poziţie a treia în clasamentul general.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Cristian Agatie
După o experiență scurtă în presa generalistă și radio, a intrat în presa auto „din oportunism” în 1994, la revista Autoturism a Automobil Clubului Român, și a rămas „din convingere” din 2008, la Auto Bild, un nou proiect demarat în România de Axel Springer în colaborare cu Edipresse. Absolvent ... citește mai mult
Pro Motor

Comentarii
Inchide