Lewis Hamilton îşi vinde maşina. Cât costă o maşină de campion - FOTO

Ca şofer de F1 pentru Mercedes şi campion mondial de patru ...

Lewis Hamilton îşi vinde maşina. Cât costă o maşină de campion - FOTO Lewis Hamilton îşi vinde maşina. Cât costă o maşină de campion - FOTO

Dacă simţiţi că garajul tău are nevoie de S-Class de ce să nu alegi un Maybach? Mai exact, unul care anterior a fost deţinut de Campionul Mondial de Formula 1, Lewis Hamilton.

Mai exact este vorba de un Mercedes-Maybach S600 ce a fost listat pe Autotrader, la preţul de 104,990 de lire sterline (119.029 de euro), maşina oferind un număr mare de caracteristici impresionante, cum ar fi jantele din aliaj de 22 de inci, ectane pentru tetiere sau camera 360 de grade.

"Aceasta este o masina extrem de luxoasă", a declarat directorul AutoTrader, Erin Baker. "Clasa S standard este una dintre cele mai rapide maşini pe care Mercedes le produce, iar această ediţie Maybach este high-end, oferind confortul suprem amestecat cu tehnologia de vârf".

"Ca şofer de F1 pentru Mercedes şi campion mondial de patru ori, nu este deloc surprinzător faptul că Lewis a avut parte de cea mai bună ofertă. Mercedes ar fi trebuit să-i ofere ceva destul de special pentru a-l înlocui pe acesta, poate că va fi noul Mercedes-AMG Proiectul One hypercar. "

GALERIE FOTO

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.