Liniuţă în Rusia – Bugatti Veyron vs Nissan GT-R Switzer

Bugatti Veyron, rămâne Bugatti Veyron, şi asta este evident chiar pus lângă un Nissan GT-R preparat de Switzer de peste 700 CP.

Ruşii sunt foarte bine organizaţi în materie de curse de Drag Racing. Mai sunt şi cazuri nefericite, dar dacă vorbim de "sindicatul" puternic reunit sub portalul Dragtimes.info, cursele sunt exemplar puse la punct şi reunesc la start unele dintre cele mai exclusiviste supercar-uri din lume. Cum ar fi în cazul de faţă un Bugatti Veyron şi două Nissan GT-R Swytzer P800.

Deşi Nissan GT-R Switzer P800 are peste 700 CP, conform fişei Dyno ataşate, cei 1.000 de uzină a lui Bugatti Veyron fac ca supercar-urile japoneze să pară mai anemice, mai ales la acceleraţia la viteze mari. Se pot observa diferenţe majore atât la plecarea de pe loc, cât şi la startul din mers, doar NOS-ul echilibrând situaţia pentru japoneze. Din păcate ruşii nu au publicat încă timpii oficiali ai acest curse, Bugatti Veyron nefiind inclus în clasamentul general încă.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.