Lista celor mai populare destinaţii pentru cumpărături în Bucureşti, întocmită de Taxify

Acestea sunt cele mai populare destinaţii pentru cumpărături din Bucureşti

Lista celor mai populare destinaţii pentru cumpărături în Bucureşti, întocmită de Taxify Lista celor mai populare destinaţii pentru cumpărături în Bucureşti, întocmită de Taxify

Apropierea sărbătorilor de iarnă duce şi la creşterea traficului din Capitală. Taxify a făcut lista celor mai populare destinaţii pentru cumpărături din Bucureşti în perioada sărbătorilor de iarnă. Lista a fost creată în baza curselor din această perioadă. 

Cele mai populare destinaţii pentru cumpărături din Bucureşti, potrivit Taxify, sunt:
- AFI Palace Cotroceni
- Băneasa Shopping City
- Promenada Mall
- Unirea Shopping Center
- IKEA
- Mega Mall
- ParkLake Shopping Center

Potrivit datelor sezonul cumpărăturilor începe în Capitală cu o săptămână înainte de Crăciun. 19 decembrie a fost cea mai aglomerată zi la cumpărături anul trecut, în special în intervalul 15.00-16.00.
 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.