Loc de joacă educativ: covoare 3D pentru maşinuţe Hot Wheels

Fie că aţi crescut cu guma Turbo sau cu orice alt tip de maşinuţe de jucărie, poate chiar Hot Wheels, nu aveţi cum să nu apreciaţi creaţia unui arhitect turc, destinată puştilor pasionaţi de maşini.

Loc de joacă educativ: covoare 3D pentru maşinuţe Hot Wheels Loc de joacă educativ: covoare 3D pentru maşinuţe Hot Wheels

Covoraşele tri-dimensionale IVI sunt creaţia unui arhitect turc, mamă a doi copii, şi încurajează îmbinarea creativităţii cu spiritul educativ, încă de la vârste fragede. Timpul de joacă este folosit astfel într-o manieră interactivă, iar micuţii pasionaţi de maşini îşi pot ghida modelele preferate într-un decor care imită aproape perfect configuraţia unui oraş.

Nu lipsesc străzile, marcajele, semnele de circulaţie, parcările şi diverse clădiri şi case în profil tridimensional şi colorate în culori vii. Mai mult, covoraşele sunt realizate din materiale hipoalergenice, anti-statice şi rezistente la murdărie.

Disponibile în patru configuraţii diferite, Playhouse Green, Playhouse Pink, Traffic Blue şi Traffic Green, covoraşele 3D pot fi achiziţionate pentru preţul de 150 de dolari.

 

Sursa: lucaandcompany.com, gizmodo.com, thisiswhyimbroke.com.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.