Lucrări pe autostrada A1. Traficul este restricţionat

Traficul rutier este restricţionat joi pe mai multe tronsoane ale autostrăzii A1, pentru lucrări.

Lucrări pe autostrada A1. Traficul este restricţionat Lucrări pe autostrada A1. Traficul este restricţionat

Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, joi, pe autostrada A1, între Sibiu şi Deva, sunt instituite restricţii între kilometrul 277+500 şi kilometrul 276, pe prima bandă şi pe banda de urgenţă, pe sensul Deva-Sibiu, pentru măsurători şi expertize. Lucrarea se executa între orele 9.00-12.00.

De asemenea, între kilometrul 384+400 şi kilometrul 384+200, pe banda de urgenţă, pe sensul Ilia-Sibiu, există restricţii de trafic pentru lucrări la panourile antifonice, între orele 8.00-19.00.

De asemenea, pe sensul către Capitală al Autostrăzii A1 Bucureşti – Piteşti, pe tronsonul kilometric 93 – 94, în zona localităţii Căteasca, judeţul Argeş, se restricţionează circulaţia rutieră joi, până la ora 18.00, pentru lucrări de asfaltare a suprafeţei carosabile.

Şoferii sunt sfătuiţi să reducă viteza în zona lucrărilor şi să semnalizeze orice intenţie de schimbare a benzii de circulaţie.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.