Marca smart va fi scoasă de pe una dintre cele mai mari pieţe auto din lume

Marca smart va fi scoasă de pe piaţa din Statele Unite şi Canada la sfârşitul acestui an, a anunţat luni compania germană Daimler.

Marca smart va fi scoasă de pe una dintre cele mai mari pieţe auto din lume Marca smart va fi scoasă de pe una dintre cele mai mari pieţe auto din lume

Marca smart va fi scoasă de pe piaţa din Statele Unite şi Canada la sfârşitul acestui an, a anunţat luni compania germană Daimler.

Gândite ca maşini pentru transportul a două persoane, cu stilul lor unic şi capacitatea de a se potrivi pe o jumătate din locul de parcare, maşinile de la smart erau considerate ideale pentru oraşele dens populate din S.U.A. şi Canada.

Dar acea audienţă a scăzut rapid. smart a raportat doar 90 de maşini vândute în Statele Unite în cursul lunii martie, în scădere cu 18 procente faţă de anul precedent.

Vânzările din SUA pentru maşinile din clasa mică s-au prăbuşit în ultimii ani, pe măsură ce benzina a devenit relativ ieftină şi economiea puternică a încurajat consumatorii să cumpere maşini mai mari şi SUV-uri.

 
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.