Maşina second hand extrem de scumpă: 205-ul lui Maradona

Poate că un Peugeot 205 nu vi se pare o maşină care să merite 100.000 de euro. Dar atunci când această maşină a aparţinut lui Maradona valoare ei creşte foarte mult.

Maşina second hand extrem de scumpă: 205-ul lui Maradona Maşina second hand extrem de scumpă: 205-ul lui Maradona

Categoric un Peugeot 205 care a însumat 100.000 de km nu are cum să fie 100.000 de euro, doar dacă nu a fost maşina lui Maradona. Acest Peugeot 205 scos la vânzare a fost proprietatea celebrului fotbalist argentinian pe vremea când juca în Franţa la Naples. Maşina a apărut pe unul din cele mai importante site-uri de maşini second hand, anunţul fiind postat de un dealer local de maşini second hand.

Pentru cine doreşte să deţină o maşina care a fost a lui Maradona nu mai contează faptul că preţul este exagerat de mare şi că maşina este din 1986.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.