Maşinile din filmul Mad Max: Fury Road. GALERIE FOTO

Peste doar câteva săptămâni, cel mai nou film din seria Mad Max o să ajungă în cinematografe, iar creatorii săi s-au gândit că ar fi o idee bună dacă ne-ar arăta înainte maşinile care vor apărea pe marele ecran. Noi suntem de acord - e o idee bună.

Maşinile din filmul Mad Max: Fury Road. GALERIE FOTO Maşinile din filmul Mad Max: Fury Road. GALERIE FOTO

Mad Max: Fury Road e un film pe care îl aşteptăm cu mult interes. De ce? Pentru că trailere publicate până acum (unul aici, unul aici şi unul aici) anunţă un dezmăţ vizual - violenţă, maşini postapocaliptice, personaje puternice şi praj. Mult praf.

Din fericire, mai sunt doar câteva săptămâni până când filmul va ajunge în cinematografe, iar creatorii săi au pus la dispoziţie o galerie foto cu maşinile care vor apărea pe marile ecrane, de la vestitul Interceptor şi până la ciudăţenia numită Gigahorse.

Gigahorse, mijlocul de transport preferat al nebunilor raşi în cap

Poţi vedea mai multe poze în galeria ataşată acestui articol sau pe pagina web oficială.

Via Car and Driver

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.