Maşinile din SUA, mai ieftine!

În lumina devalorizării dolarului şi a creşterii preţului la combustibil în USA, tot mai mulţi europeni preferă să cumpere maşini de peste ocean, ieşind mai ieftin, în ciuda taxelor!

Maşinile din SUA, mai ieftine! Maşinile din SUA, mai ieftine!
Wall Street Journal a ajuns la o concluzie interesantă: din ce în ce mai mulţi europeni preferă să cumpere, în ultima vreme, maşini din America. Un german a reuşit să facă economii estimative de 30%, în urma achiziţionării a trei maşini din America: un Volvo XC90 de 36.000 USD, un Volvo XC70 de 27.000 USD şi un BMW X3 de 27.000 USD - per total, economiile se cifrează la aproape 31.000 USD!

Deşii dealerii din America sunt fericiţi că vând cât mai multe maşini astfel, constructorii au anunţat că vor lua măsuri împotriva dealerilor care acţionează astfel, deoarece îi prejudiciază pe cei din Europa. În plus, constructorii avertizează că maşinile din America au alte specificaţii, atât în ce priveşte securitatea, cât şi normele de poluare, deci sunt necesare modificări pentru alinierea la normele europene - ceea ce duce la pierderea garanţiei...
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.