Maşinile Skoda vin cu umbrele încorporate în uşi

Maşinile Skoda vin cu umbrele încorporate în uşi

Autor: Marius Vişan acum 1 an Știri

Vehiculele ŠKODA au impresionat de-a lungul ultimilor 15 ani prin simplitate, dar şi prin fiabilitatea lor, sloganul mărcii fiind extrem de sugestiv: Simply Clever.

Producătorul auto din Cehia are în prezent peste 60 de funcţii foarte practice, inclusiv umbrelele oferite în maşini.

Umbrela are propriul compartiment în interiorul tuturor modelelor ŠKODA şi este uşor accesibil în orice moment. De „Ziua Umbrelei”, compania ne dă un motiv să ne amintim de caracteristicile practice care dovedesc că Simply Clever este mai mult decât un slogan la ŠKODA.

Gama de caracteristici de astăzi include o pâlnie integrată în capacul rezervorului de spălare a parbrizului, un compartiment pentru gunoaie în uşă, un compartiment pentru ochelari deasupra oglinzii retrovizoare, o protecţie la marginea uşii şi un suport pentru sticle în fiecare uşă. Să nu uităm suportul pentru pahare Easy Open din consola centrală precum şi buzunarul pentru documente, amplasat la îndemâna şoferului. Alte caracteristici practice includ umerase încorporate, mese cu tavă pliabilă, cârligele pentru agăţat sacoşe în portbagaj şi suportul pentru tichete de parcare pe stâlpul A, toate acestea fac viaţa mai uşoară clienţilor ŠKODA.

 Comentarii
Inchide