Maşinuţe Mini, pe post de fantome din Pac-Man, în Pixels [VIDEO]

Inky, Blinky, Clyde şi Pinky vor lupta împotriva răului extraterestrial în filmul Pixels.

Maşinuţe Mini, pe post de fantome din Pac-Man, în Pixels [VIDEO] Maşinuţe Mini, pe post de fantome din Pac-Man, în Pixels [VIDEO]

Dacă eşti fan Adam Sandler, atunci urmează o veste foarte bună pentru tine: în vara lui 2015 va debuta o nouă peliculă SF / comedie în care starul din Grown Ups va lupta împotriva jocurilor 8-bit. 

Povestea sună cam aşa: în 1982, oamenii au trimis o capsulă (cu cartea noastră de vizită) în spaţiu, în speranţa de a ne face prieteni extraterestriali. În ciuda eforturilor omenirii, tot ce au înţeles extratereştrii din mostra noastră culturală a fost că merită să fim exterminaţi. Aşa că ne „vizitează” cu personajele din jocurile video ale erei digitale timpurii, toate puse pe scandal. Aici intervine Adam Sandler şi echipa lui, care înlătură pericolul - până la următorul film despre exterminarea omenirii de către extratereştri, cel puţin. 

MINI-urile vor juca rolul fantomelor din Pac-Man - singurele în putere de a termina jocul pe care l-ai jucat, probabil, măcar o dată în viaţa asta. Dacă n-ai făcut-o, nu este prea târziu. 

Dacă nu te pasionează tematica filmului, îţi recomand cu căldură The Italian Job (fie că vorbim de original, din 1969, ori de varianta mai recentă, din 2003. Vei primi porţii sănătoase de fantezie MINI acolo.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.