Maybach 72

Se ia un Maybach 62, se lungeşte cu încă un metru şi obţinem în acest fel o limuzină cu o calitate a fabricaţiei ireproşabilă.

Maybach 72 Maybach 72

Calitatea fabricatiei foarte bunaDe altfel acesta este aspectul cel mai interesant la această maşină, modificările sunt făcute atât de bine, cu materiale originale, încât ai crede că maşina a venit din fabrică în această formă. Curios este însă faptul că, oricare a fost clientul care a dorit o asemenea maşină, nu a folosit-o prea mult, având un rulaj de doar 1300 de km.

Şi în plus este şi de vânzare, la un preţ de 599.000 de euro. Pentru un Maybach 62 mai lung cu un metru şi aproape nou poate nu e aşa de scump.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.