Mazda 3 Sedan

Iat[ primele fotografii oficiale cu noua Mazda 3, prezentată pentru prima dată în varianta sedan destinată clienţilor americani.

Mazda 6 in miniaturaPrezentarea oficială va avea loc la Los Angeles Auto Show pe 19 noiembrie, acolo unde noul model va putea fi admirat în detaliu. Iar la acest capitol, Mazda 3 s-a influenţat direct de la Mazda 6 şi noul RX-8. Designul însă este în realitate o evoluţie a vechiului model, cu mici modificări atente ce puteau fi bănuite încă de la primele poze spion.

Informaţiile tehnice sunt limitate la gama de motorizări, ce este compusă din propulsoare pe benzină de 2.0 şi 2,5 litri, ambele cu 4 cilindri. În ceea ce priveşte versiunea hatchback, aceasta se pare că va fi lansată în decembrie în Italia la Bologno Motor Show.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.