Mazda – „Best Carmaker of the year 2008”

Mazda a obţinut premiul pentru „Cel mai Bun Constructor al anului 2008” (Best Carmaker of the year 2008), acordat de publicaţia organizaţiei pentru drepturile consumatorilor din Marea Britanie.

Mazda – „Best Carmaker of the year 2008” Mazda – „Best Carmaker of the year 2008”

Premiul „Cel mai Bun Constructor al anului” este acordat companiilor ale căror produse servesc cel mai bine interesele consumatorilor. Lăudată pentru “un mix excelent între raportul calitate/preţ, fiabilitate şi inovaţie”, Mazda a surclasat câştigătorul ediţiei anterioare – Toyota, precum şi alţi competitori renumiţi.

Mazda s-a remarcat şi prin utilizarea componentelor cu greutate redusă folosite la modelele Mazda2 şi Mazda6, care au facilitat reducerea consumului, compensând astfel creşterea preţurilor la combustibil.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.