Mazda CX-3, preţurile în România: de la 15.290 euro cu TVA!

Crossoverul de mici dimensiuni Mazda CX-3 porneşte de la 15.290 de euro cu TVA în România, dar cele mai interesante versiuni de echipare sunt în jurul a 20.000 de euro. Iată lista completă de preţuri şi dotări pentru noul model japonez.

Mazda CX-3, preţurile în România: de la 15.290 euro cu TVA! Mazda CX-3, preţurile în România: de la 15.290 euro cu TVA!

Poate fi numit cel mai frumos crossover din segmentul său, dar frumuseţea e în ochiul privitorului. Mazda a comunicat şi preţurile pentru noul CX-3, ca un argument în plus pentru a face maşina interesantă. Aşadar, trecând peste KODO şi celelalte rafinamente de design cu care încearcă să ne farmece japonezii, trebuie să ţii cont de următoarele:

Un SUV urban, în fapt un crossover de mici dimensiuni, foarte bun în traficul urban

1. Dacă mergi foarte mult prin oraş, ProMotor recomandă versiunea diesel cu motor de 1.5, în echipare Revolution 4x2 sau 4x4. Vei plăti pe ea 22.390 de euro sau 24.190 de euro cu TVA inclus. Vei avea astfel un crossover care consumă puţin şi îţi dă avantajele unei poziţii mai înalte în traficul urban, dar şi, după caz, a tracţiunii integrale.

Un interior confortabil şi cu materiale foarte bune, aproape premium

2. Dacă faci naveta între oraş şi suburbii sau ieşi destul de des la drum lung, atunci îţi recomandăm versiunea pe benzină de 2 litri, fie în echipare Revolution 4x2 120 CP la 20.590 de euro, fie în echipare Revolution 4x4 150 CP la 22.990. Din nou, versiunea 4x4 merită doar dacă ştii că ieşi mai des pe drumuri desfundate sau dacă eşti într-o zonă în care ninge multe luni din an.

Ţine minte că e o maşină mică - spaţiul în spate e limitat, al treilea adult e cam în plus

Lista completă de preţuri, dotări şi date tehnice se află în pagina următoare, iar aici aveţi şi un test în premieră cu noua Mazda CX-3 în Spania.

Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.