Mercedes adoptă iPhone

Mercedes a anunţat că noile modele vor veni echipate cu un compartiment special pentru telefoanele Apple iPhone.

Mercedes adoptă iPhone Mercedes adoptă iPhone
iPhone pentru MercedesNoul compartiment permite şoferului să folosească iPhone-ul prin intermediul volanului multifuncţional dar şi al display-ului poziţionat central.

Locaşul special pentru iPhone oferă un semnal mai bun, dar în acelaşi timp este prevăzut şi cu un dispozitiv de încărcare al telefonului.

Compartimentul iPhone-ului poate fi comandat aprope pentru toate modelele Mercedes, cu excepţia GL şi G-Class. Noua opţiune va avea un preţ de 249 euro cu TVA, şi poate fi comandată de la orice dealer autorizat Mercedes-Benz.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.