Mercedes AMG mulţumeşte fanilor cu un material video special

Divizia sport a constructorului din Stuttgart, Mercedes-Benz, mulţumeşte fanilor cu un material video realizat pe circuitul Laguna Seca cu ajutorul coupe-ului C63 AMG.

Divizia sport a producătorului german, Mercedes-Benz, a fost fondată în anul 1967 şi de atunci este responsabilă de modelele de înaltă performanţă a constructorului din Stuttgart. De-a lungul timpului, AMG a câştigat numeroşi fani din cauza succeselor în competiţiile automobilistice cât şi pentru modelele foarte apreciate ce poartă emblema AMG. Mercedes mulţumeşte tuturor fanilor cu ajutorul acestui material video realizat pe circuitul Laguna Seca cu ajutorul coupe-ului C63 AMG. Acesta este faimos pentru virajul Corckscrew (tirbuşon), cu o diferenţă de nivel foarte mare şi unde în competiţiile automobilistice se înregistrează variaţii ale forţei de acceleraţie de la +3G la -3G. Vezi în continuare materialul video prezentat de Mercedes-Benz AMG

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.