Mercedes-Benz AMG GT, primele informaţii foto şi video cu designul şi motorul sportivei germane

Mercedes-Benz AMG GT este o maşină foarte aşteptată, nu doar de fanii Mercedes-Benz, ci şi de toţi iubitorii de maşini sport. Iată că germanii ne oferă prima imagine-teaser a exteriorului, precum şi un videoclip care ne ridică aşteptările la maximum!

Mercedes-Benz AMG GT, primele informaţii foto şi video cu designul şi motorul sportivei germane Mercedes-Benz AMG GT, primele informaţii foto şi video cu designul şi motorul sportivei germane

Noul AMG GT de la Mercedes va avea sub capotă un motor extrem de interesant, care dezvoltă 510 CP la 6.250 rpm şi un cuplu maxim de 650 Nm, iată ultima informaţie oferită de cei de la Mercedes-Benz, fapt care ne dă speranţe că noul model al germanilor va avea cu adevărat reprize de acceleraţie fenomenale, demne de o maşină care doreşte să devină clasică.

V8-ul twinturbo de 4 litri, nume de cod M178, va înlocui, după cât se pare, şi V8-ul de 6.2 litri de pe C63 AMG, însă pe AMG GT va fi cu adevărat potrivit, pentru că vorbim de o maşină mai mică şi mai uşoară, astfel încât cei 60 de CP în minus nu se vor simţi, valorile cuplului maxim disponibil rămânând aceleaşi.

Strategia de dezvăluire a GT-ului AMG este una care ne tot ţine în priză: avem deja imaginile oficiale cu interiorul noului Mercedes-Benz AMG GT, scăpate cu ceva vreme în urmă pe internet, apoi germanii ne-au arătat şi liniile generale ale maşinii. Care promit un viitor clasic!

Se anunţă o maşină de o frumuseţe clasică!

Judecaţi voi înşivă din poza de mai sus, precum şi din videoclipul de mai jos. Lansarea maşinii se apropie, iar detalii suplimentare, câte sunt, aveţi în linkul din paragraful precedent.

În galeria foto, aveţi şi o imagine „îmbunătăţită”, din care ne putem face o idee mai bună. Cum si se pare maşina?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.