Mercedes-Benz CLA 45 AMG va rula cu anvelope Dunlop

Mercedes-AMG a optat pentru folosirea anvelopei de performanţă Dunlop Sport Maxx RT pentru echiparea noului CLA 45 AMG.

Mercedes-Benz CLA 45 AMG va rula cu anvelope Dunlop Mercedes-Benz CLA 45 AMG va rula cu anvelope Dunlop

Noul model CLA 45 AMG va fi echipat cu anvelopa Dunlop Sport Maxx RT, special creată pentru coupe-ul sportiv. Dunlop specifică faptul că anvelopa de dimensiunea 235/45ZR19 răspunde nevoilor şoferilor amatori pasionaţi care apreciază sentimentul dat de ţinerea sub control a unui număr semnificativ de cai putere.

Anvelopa a fost proiectată în acord cu tehnologia de curse Dunlop - cu tradiţie de 125 de ani - perfecţionată de-a lungul timpului prin prezenţe pe circuite precum Le Mans, Nurburgring şi Silverstone.

"Echiparea noului model CLA 45 AMG este încă un exemplu al abilităţii noastre de a oferi noi nivele de excelenţă pentru condusul de înaltă performanţă. Anvelopele Sport Maxx RT produse de noi oferă o performanţă excelentă, capacitând puterea masivă generată de modelul CLA 45 AMG, pentru a fi transferată pe şosele într-o manieră optimă", a precizat Guillaume Carli, Marketing Manager la Dunlop EMEA.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.