Mercedes-Benz E-Class Coupe şi Cabrio facelift: imagini şi informaţii oficiale

Constructorul german a făcut publice primele imagini şi informaţii oficiale cu noile modele E-Class în varianta coupe şi cabriolet, cele două fiind supuse unui facelift consistent, urmând a fi lansate la Salonul Auto Detroit 2013.

Mercedes-Benz E-Class Coupe şi Cabrio facelift: imagini şi informaţii oficiale Mercedes-Benz E-Class Coupe şi Cabrio facelift: imagini şi informaţii oficiale

Update video:

A venit şi rândul variantelor în trei uşi din sementul E de la Mercedes-Benz să intre în rând cu stilul proaspăt imprimat deja mai serioşilor sedan şi break. Iar agresivitatea şi designul aerodinamic îşi spun din plin cuvântul, asta datorită stopurilor şi farurilor cu canale luminoase de tip LED, precum şi de spoilerele mai "nervoase" care emană un aer atletic.

Şi cum nemţii nu umblă cu jumătăţi de măsură, lucrurile s-au schimbat şi la capitolul motorizare. Mai exact, vorbim despre nouă propulsoare noi: trei diesel şi şase pe benzină, cel mai performant fiind capabil să scoată 408 CP. Mercedes-Benz nu neglijează nici mediul înconjurător, dovadă fiind propulsorul turbo BlueDirect de 2 l în patru cilindri, ce pune accentul pe eficienţă. Acestea pot fi cuplate ca şi până acum, fie la o cutie manuală fie la transmisia automată 7G-Tronic.

Cea mai notabilă schimbare la interior o reprezintă dispariţia schimbătorului clasic de viteze, mutat acum pe coloana de direcţie. Aşa cum era de aşteptat, habitaclul vine cu materiale noi, de calitate, printre care se remarcă inserţiile de lemn şi aluminiu.

De luat în seamă sunt şi tehnologiile noi aduse de facelift, printre care enumerăm radarul din parbriz care previne eventualele coliziuni din trafic şi un sistem de menţinere a maşinii pe banda de rulare îmbunătăţit.

MAI MULTE DETALII REGĂSIŢI ÎN GALERIA FOTO AFERENTĂ ARTICOLULUI PRECUM ŞI ÎN MATERIALUL VIDEO DE MAI JOS

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.