Mercedes-Benz este Maşina Oficială a TIFF 2018

Autor: Marius Vişan acum 2 ani Știri

Festivalul Internaţional de Film Transilvania, cel mai mare festival din România dedicat filmului de lungmetraj, a ajuns la cea de a XVII-a ediţie, iar în ultimii 12 ani, Mercedes-Benz a fost Maşină Oficială. Cluj-Napoca, oraşul gazdă al renumitului festival, îi va primi pe cineaştii români şi internaţionali, în perioada 25 mai – 3 iunie 2018.

Cea mai inteligentă limuzină din clasa business, Mercedes-Benz Clasa E, precum şi SUV-ul versatil care poate cuceri orice drum, GLC, vor prezida flota auto a TIFF din acest an, alături de Clasa V, recunoscută pentru confortul oferit pasagerilor. Cele trei staruri Mercedes-Benz le vor oferi invitaţilor la festival o călătorie de neuitat în drumul spre covorul roşu. La rândul lor, organizatorii vor beneficia de suport logistic din partea autoturismelor comerciale uşoare Sprinter, Vito şi Citan.

Mercedes-Benz susţine şi în acest an „10 pentru FILM”, programul ce îşi propune să promoveze în lumea filmului 10 actori de teatru talentaţi. În cadrul TIFF, actorii beneficiază de materiale de prezentare – broşuri, fotografii şi clipuri realizate într-un studio profesionist, participă la o serie de workshopuri şi întâlniri şi sunt prezentaţi publicului, jurnaliştilor şi oamenilor care le-ar putea schimba carierele – regizori, producători, directori de casting şi agenţi.Comentarii
Inchide