Mercedes Benz M-Class

Pentru a comemora cei zece ani de producţie Mercedes M-Class, germanii au lansat o ediţie limitată a SUV-ului, denumită sugestiv, M-Class “Edition 10”.

Mercedes Benz M-Class Mercedes Benz M-Class
Mercedes celebrează cea de-a zecea aniversare a modelului de succes M-Class. Lansat în 1997, M-Class a contorizat în dreptul numelui său, aproximativ 850.000 de unităţi vândute. Pentru aniversarea unui asemenea succes, Mercedes a lansat ediţia specială M-Class “Edition 10”.

Acesta se distinge, în ceea ce priveşte exteriorul, prin jantele din aliaj uşor de 20" şi prin farurile direcţionale bi-xenon. În ceea ce priveşte interiorul, acesta este garnisit cu piele, disponibilă în două nuanţe, cu ceasuri de bord şi pedale sportive. Mercedes M-Class "Edition 10" va fi disponibilă pentru comercializare din toamna acestui an.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.