Mercedes Benz S550 Ediţie Specială

Aceasta este suma pe care Mercedes o va dona unui fond de cercetare împotriva cancerului pentru fiecare model vândut din ediţia specială.

Mercedes Benz S550 Ediţie Specială Mercedes Benz S550 Ediţie Specială

Mercedes Benz USA a lansat o ediţie specială a sedanului de lux din Clasa S, menită a strânge bani pentru o fundaţie umanitară ce se ocupă cu cercetarea în domeniului cancerului la femei. Ediţia specială va fi disponibilă în doar 1000 de bucaţi, de pe urma carora Mercedes Benz se aşteaptă să strângă aproximativ 1 milion de dolari, câte 1000 pentru fiecare model comercializat, ridicând astfel veniturile fundaţiei la aproape 6 milioane de dolari.

Modificările regăsite la modelul de faţă cuprind un spoiler faţă modificat, unul în spate şi el schimbat, praguri mai late, jante de 20 de inch AMG cu 5 spiţe, culoarea exterioară Diamond White şi un interior exclusiv cu piele Sahara Beige sau Black. Oricum, un lucru e cert. Se vând foarte multe modele S-Class în SUA, dacă Mercedes Benz îşi permite să lanseze o ediţie specială de 1000 de exemplare, toate vopsite doar în alb.

VEZI TOATE ANUNŢURILE MERCEDES BENZ.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.