Mercedes-Benz Safety on Tour

DaimlerChrysler Automotive România organizează Safety on Tour, program de training profesionist pentru conducătorii de autovehicule comerciale uşoare Mercedes-Benz.

Mercedes-Benz Safety on Tour Mercedes-Benz Safety on Tour

Programul se va desfăşura în perioada 22-23 mai, pe pista aeroportului Băneasa, iar participanţii la acest program vor avea ocazia să testeze sistemele de siguranţă ale modelelor Mercedes-Benz, Vito şi Sprinter, sub îndrumarea profesionistă a instructorilor de la Mercedes-Benz Fahrprogramme – coordonator Stephan Förster, instructori Markus Maldaner, Elmar Hölscher, Boris Backes şi tehnician Hubert van Dahlen.

În cadrul programului, se vor primi recomandări profesioniste în ceea ce priveşte asigurarea încărcăturii şi utilizarea sistemelor de siguranţă activă şi pasivă ale autovehiculelor comerciale uşoare Mercedes-Benz Vito şi Sprinter.

Pe parcusrul desfăşurării programului "Asigurarea încărcăturii", participanţilor le este prezentată asigurarea corectă a încărcăturii, necesară mai ales în cazul unei frânări maxime sau a unei manevre de ocolire, cu ajutorul echipamentelor speciale: chingi, centuri, plase de fixare, suprafeţe cu coeficient mare de aderenţă, bare de blocare şi alte mijloace auxiliare. În cadrul secţiunii "Siguranţă Activă şi Pasivă", participanţii testează sistemele de siguranţă precum: ESP - programul electronic de stabilitate, ABS - sistem antiblocare la frânare, ASR - sistemul de control al tracţiunii, EBV - distribuţia electronică a două forţe de frânare. La final, participanţii vor concura în cadrul unei competiţii ce va consta în probe de îndemânare în conducere.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.