Mercedes-Benz testează în Bucureşti un autobuz cu motor pe gaz natural comprimat - GALERIE FOTO

Mercedes-Benz România continuă promovarea soluţiilor de propulsie ecologice

Mercedes-Benz testează în Bucureşti un autobuz cu motor pe gaz natural comprimat - GALERIE FOTO Mercedes-Benz testează în Bucureşti un autobuz cu motor pe gaz natural comprimat - GALERIE FOTO

La începutul acestei săptămâni, Mercedes-Benz România a pus la dispoziţia Primăriei Bucureşti un autobuz model Citaro NGT care va fi testat timp de două săptămâni de către Societatea de Transport Bucureşti S.A.

Autobuzul va fi utilizat pe una din rutele mijloacelor de transport, iar călătorii vor putea circula cu acesta până pe 11 octombrie. Demersul a fost întreprins în parteneriat cu ENGIE România, care pune la dispoziţie combustibilul necesar testării, oferit de prima staţie publică de gaz natural comprimat din Bucureşti, inaugurată pe 13 iulie 2018.

„Prin testarea autobuzului Citaro NGT cu motor pe gaz natural comprimat, pe străzile din Bucureşti, promovăm soluţiile alternative de propulsie pentru transportul de pasageri şi, totodată, facem un pas important în implementarea strategiei Mercedes-Benz cu privire la reducerea emisiilor de CO2”, a declarat Valeriu Zahariu, Managing Director Truck & Bus Mercedes-Benz România.

Noua generaţie Mercedes-Benz Citaro NGT are mai puţine emisii de CO2  şi un consum de combustibil mai mic cu 20% faţă de modelul precedent.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.