Mercedes C63 AMG Estate

Cine doreşte ca în concediile cu familie, copil, purcel si Azorel să se abată de la drum pentru circuitul de pe marginea lui, are acum maşina perfectă.

Mercedes C63 AMG Estate Mercedes C63 AMG Estate
Noul model îşi va face debutul la Salonul Auto de la Frakfurt, alături de restul gamei Estate nou lansate şi va fi motorizat de celebrul deja V8 de 6,2 litri. Puterea maximă de 457 CP şi mai ales cuplul de doar 600 Nm indică lipsa supraalimentării, dar chiar şi aspirat, propulsorul acccelerează modelul până la prima sută de km în 4,6 secunde, cu o zecime mai mult decăt versiunea sedan.

Viteza maximă este limitată la 250 km/h. Vom reveni cu mai multe informaţii odată cu lansarea oficiala a maşinii. Până atunci galeria foto poate fi considerată preludiul noului model.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.