Mercedes GL 420 Bluetec

Mercedez Benz impune un nou standard în gradul de poluare al SUV-urilor cu motoare diesel, ajutat fiind de tehnologia Bluetec.

Mercedes GL 420 Bluetec Mercedes GL 420 Bluetec
Vision GL 420 Bluetec demonstrează, datorită tehnologiei inovatoare, că şi un SUV de asemenea calibru poate oferi performanţe dinamice de excepţie combinate cu un consum redus de combustibil şi implicit noxe forte puţine. Motorul diesel V8 de sub capotă dezvoltă 290 CP şi 700 Nm, cu un consum mediu la suta de km de doar 9,8 litri. Astfel, datorită şi capacităţii rezervorului, se poate ajunge la o autonomie de peste 1.000 km.

Modelul dispune de un sofisticat sistem de filtrare al noxelor, care a fost de altfel şi premiat de numeroase reviste de stiinţă americane. Studiile efectuate în ultimii ani au demonstat că, până în 2015, peste 15% din maşinile vândute vor fi dotate cu propulsoare diesel, astfel încât Mercedes intenţionează să introducă tehnologia Bluetec şi pe modelele ML şi R.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.