Michelin Energy

Cel mai mare producător de cauciucuri din lume a produs un pneu ce oferă o rezistenţă la inaintare mai mică decât a unei roţi obişnuite cu 20%.

Michelin Energy Michelin Energy

Noua creaţie a inginerilor francezi urmează a fi dezvelită la Salonul Auto de la Frankfurt şi promite să îmbunătăţească semnificativ consumul şi emisiile de C02. Michelin Energy Saver va fi montat standard pe două versiuni ale lui Peugeot 308, ce va intra în vânzare de la 20 septembrie. Cauciucul a fost dezvoltat special de Michelin ca parte din proiectul 308 iar Peugeot deţine exclusivitate pentru acesta până in februarie 2008.

Pneul este disponibil în versiuni de 15 si 16 inch şi va fi standard pe modelele dotate cu HDI-urile de 90 si 110 CP. Schimbările efectuate la carcasa cauciucului au permis celor de la Michelin sa creeze un pneu cu emisii de CO2 scăzute cu 4g/km, ceea ce se traduce în o tonă de dioxid de carbon pe o distanţă de 200.000 de km.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.