Michelin Energy

Autor: Silviu Draganescu 10 sept. 2007 Știri auto
Michelin Energy

Noua creaţie a inginerilor francezi urmează a fi dezvelită la Salonul Auto de la Frankfurt şi promite să îmbunătăţească semnificativ consumul şi emisiile de C02. Michelin Energy Saver va fi montat standard pe două versiuni ale lui Peugeot 308, ce va intra în vânzare de la 20 septembrie. Cauciucul a fost dezvoltat special de Michelin ca parte din proiectul 308 iar Peugeot deţine exclusivitate pentru acesta până in februarie 2008.

Pneul este disponibil în versiuni de 15 si 16 inch şi va fi standard pe modelele dotate cu HDI-urile de 90 si 110 CP. Schimbările efectuate la carcasa cauciucului au permis celor de la Michelin sa creeze un pneu cu emisii de CO2 scăzute cu 4g/km, ceea ce se traduce în o tonă de dioxid de carbon pe o distanţă de 200.000 de km.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide