Milner Motors AirCar

Primul pas spre deplasarea urbana prin aer a fost făcut de către cei la Milner Motors, ce au prezentat un prototip, este adevărat, nefuncțional al unei unei mașini avion.

Milner Motors AirCar Milner Motors AirCar
Milner Motors AircarDacă avem mașini care merg pe uscat, dar și prin apă, de ce să nu avem și mașini care zboară? Milner Motors AirCar este un vehicul electric, echipat cu un set de aripi și două motoare ce teoretic vor ridica mașina de la sol până la o inălțime de 1600 de metri unde se va deplasa cu aproape 360 de kilometri pe oră.

Atunci când aterizează, mașina va fi pusă în mișcare de un motor electric de 40 CP ce ii poate imprima o viteză de aproape 140 de km/h, mai mult chiar nefiind nevoie, pentru că mașina și-ar fi luat zborul la propriu. Coeficientul aerodinamic de doar 0,209 este excelent pentru un automobil, astfel încât autonomia și la viteze mari este ridicată. Rămâne de văzut dacă va exista un mod prin care cei 300 CP ai motoarelor destinate zborului vor putea fi folosiți și atunci când mașina se află la sol.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.