Modificări pentru 2012 în ceea ce priveşte Land Rover Discovery 4

Land Rover aduce înbunătăţiri pentru modelul 2012 Discovery 4 la nivelul propulsoarelor, cutiilor de viteze, dar şi în ceea ce priveşte dotările habitaclului.

Modificări pentru 2012 în ceea ce priveşte Land Rover Discovery 4 Modificări pentru 2012 în ceea ce priveşte Land Rover Discovery 4

Din modificările pe care Land Rover le-a pregătit, menţionăm o creştere de putere pentru propulsorul diesel 3,0 SDV6, dar şi o reducere a emisiilor de CO2, noua cutie de viteze cu opt rapoarte, ZF 8HP70, vine cu selector rotativ şi padele în spatele volanului, plus upgrade la nivelul sistemului audio.

Cea mai importantă modificare în ceea ce priveşte modelul Land Rover Discovery 4 este echiparea maşinii cu noua cutie de viteze cu opt rapoarte, dar şi ridicarea puterii propulsorului diesel 3,0 SDV6 de la 245 CP la 256 CP. În ciuda faptului că puterea dezvoltată de propulsor a crescut, inginerii Land Rover au reuşit de asemenea să reducă emisiile de CO2 eliberate în atmosferă până la o valoare de 230 g/km.

Pe lângă modificările tehinice, din 2012, Discovery 4 va primi două noi modele de jante din aliaj, alte trei niveluri de echipare şi o îmbunătăţire substanţială în ceea ce priveşte sistemul audio. Vorbim despre un upgrade al sistemului audio de "intrare", care a primit posibilitatea conectării altor dispozitive prin Bluetooth, DAB şi USB/iPod. Pentru prima oară acest sistem primeste şi un ecran tactil, dar fără sistem de navigaţie.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.