Mutări în lumea auto

Luca de Meo, omul creditat cu cele mai multe merite pentru revitalizarea mărcii Fiat, va trece la Alfa Romeo, în încercarea de a impulsiona vânzările aceste mărci.

Mutări în lumea auto Mutări în lumea auto

Sub conducerea lui de Meo, Fiat a lansat Grande Punto, Bravo şi 500, modele ce au repus pe şine locomotiva italiană deraiată.  Reţeta de succes, automobile cu un aspect pasional, plus creşterea fibilităţii, a readus Fiat în eşalonul producătorilor europeni importanţi.

Prin trecerea la Alfa Romeo, fostul şef de la Fiat are ca obiectiv creşterea vânzărilor la 300.000 de unităţi până în 2010 şi relansarea pe piaţa americană. Anul acesta cei de la Alfa Romeo speră să vândă 154.000 de automobile.

Luca de Meo îşi va ocupa noua poziţie, deţinută în prezent de Antonio Baravalle, începând cu 1 ianuarie.  Noul CEO Fiat mai deţine funcţia de conducere la divizia sportivă Abarth şi o poziţie de top management în cadrul departamentului de marketing al grupului Fiat.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.