Nebunie curată: cum să sari peste un Lamborghini care merge cu 130 km/h. VIDEO

În copilărie, îmi plăcea foarte mult să sar pe chestii înalte – de exemplu, pe stâlpii gardurilor dărăpănate. Dar am rămas la stadiul acela până în prezent, spre deosebire de Al the Jumper, care a evoluat către chestii mai serioase. Adică la sărituri peste maşini în mişcare.

Nebunie curată: cum să sari peste un Lamborghini care merge cu 130 km/h. VIDEO Nebunie curată: cum să sari peste un Lamborghini care merge cu 130 km/h. VIDEO

130 km/h e viteza cu care se merge, în mod normal, pe autostradă. E o viteză la care nu ai vrea să atingi pe cineva care merge pe jos. Aşa că trebuie să întreb: de ce ai vrea să sari peste o maşină care merge cu 130 km/h? Iar răspunsul e, cel mai probabil, „pentru că poţi”.

Iar Al the Jumer poate. Da, chiar poate. Fiindcă el e „regele săriturilor peste maşini”. Iar dovada e videoclipul de mai jos, în care un Lamborghini Gallardo trece milimetric pe sub picioarele lui la 130 km/h.

Evident, trebuie să îţi spun că NU trebuie să încerci asta pe cont propriu!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.