Need For Speed: primele imagini din noul joc şi debutul precomenzilor [VIDEO]

Clipul cu imagini din noul joc Need For Speed nu face decât să îndurereze şi mai tare aşteptarea până la debutul său, în noiembrie. Din fericire, se deschide sezonul de precomenzi...

Need For Speed: primele imagini din noul joc şi debutul precomenzilor [VIDEO] Need For Speed: primele imagini din noul joc şi debutul precomenzilor [VIDEO]

Băieţi şi fete, EA Games a făcut publice imagini din gameplayul următorului joc Need For Speed, în cadrul conferinţei E3. Şi arată fix ca Underground. Numai că mult mai bine. Nu se ştiu foarte multe informaţii încă  - adică nu ştim lista maşinilor, dar am văzut că maşinile moderne şi clasicele notorice îşi împart frăţeşte locul de joacă. 

Ştim, însă, că open worldul este imens (pare dublu faţă de oraşul din cel prezent în Rivals) şi este împărţit în cinci mari direcţii: SpeedBuildCrewStyle şi Outlaw. Şi ştim şi că astăzi vor debuta precomenzile, aşa că, dacă eşti la fel de entuziasmat ca noi, probabil că vei ţine deschisă şi tu o fereastră de browser cu siteul oficial Need For Speed.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.