New Subaru Impreza

Producătorul japonez a dat publicităţii primele poze cu noua generaţie Impreza, disponibilă acum în două versiuni de caroserie.

New Subaru Impreza New Subaru Impreza

Designul noului model este unul total schimbat faţă de vechea generaţie, Subaru adoptând un aspect mai conservator, comparativ în special cu principalul său concurent, Mitsubishi Lancer. Impreza are acum un şasiu regândit, o transmisie modificată şi promite performanţe semnificativ îmbunătăţite. Stabilitatea este acum mai bună ca urmare a montării foarte jos a motorului boxer de 2,5 litri, disponibil în mai multe variante de putere.

Siguranţa pasivă este la cote înalte, fiecare model având standard o structură de rezistenţă ranforsată, aibaguri frontale, laterale şi cortină. Versiunea hatchback în 5 uşi se adresează în special tinerilor şi îşi trădează latura sportivă prin spoilere speciale şi eleronul montat discret pe hayon. Impreza sedan are dimensiuni mărite, pentru a oferi un spaţiu mai geenros, dar şi pentru a păstra un aspect elegant. Aşa cum era de aşteptat, nu lipseşte nici varianta super sportivă STI. Noile modele îşi vor face apariţia pentru prima dată la Salonul Auto de la New York

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.