Nike Air Max Lights Porsche GT3 RS

Dăcă aceştia nu aveau cu ce să se încalţe pentru a conduce bolidul german, acum a apărut o opţiune interesantă, chiar de la Nike.

Nike Air Max Lights Porsche GT3 RS Nike Air Max Lights Porsche GT3 RS

Adidasii aduc 10 CP in plus pentru GT3 RSIdeea unor asemenea pantofi sport a aparţinut unui dealer Nike din Germania, care în momentul lansării unui nou magazin, ca parte din festivitatea de deschidere a făcut parte şi o plimbare cu un Porsche Cayman S. Atunci oficialii s-au gândit că ar putea să creeze o ediţie specială care să celebreze modelele germane ca un dar pentru cei de la Porsche.

Zis şi făcut. Iar rezultatele le puteţi admira în aceste poze. Cu sigla mare Porsche imprimată pe mijloc şi disponibile doar în variantele de culoare ale modelului Porsche GT3 RS, exemplarele nu sunt de vânzare. Însă dacă feedback-ul este pe măsură, nu ar fi exclus să şi putem cumpăra aşa ceva.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.