Nissan GT-R, la datorie: îi arată lui Kim ce înseamnă fund mare

Responsabilul social media al conturilor Nissan ar trebui să primească un premiu special pentru creativitate. Iată un Nissan GT-R care rupe internetul.

Nissan GT-R, la datorie: îi arată lui Kim ce înseamnă fund mare Nissan GT-R, la datorie: îi arată lui Kim ce înseamnă fund mare

În timp ce în ţară alegerile prezidenţiale ne ocupă vieţile (pentru că sunt importante, de aia), în vastitatea universului on-line Kim Kardashian s-a hotărât să rupă internetul. Pentru asta s-a folosit de talentele şi de nurii ei - pozând un pic nud şi folosindu-şi fundul ca suport de pahar de şampanie. (nu-ţi recomandăm să dai click pe link-ul ăsta cât eşti la birou sau eşti minor în preajma părinţilor, mai ales dacă nu eşti dispus să explici ce cauţi cu poze deocheate în văzul lumii).

 

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Nov 11, 2014 at 6:12pm PST

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.