Nissan Leaf E+, anunţat la CES. Are o autonomie de 366 de km, 214 de CP şi un cuplu de 340 Nm - FOTO-VIDEO

Puterea suplimentară a bateriei duce şi la timpi mai buni de acceleraţie, fiind cu aproape 13 la sută mai rapidă

Nissan Leaf E+, anunţat la CES. Are o autonomie de 366 de km, 214 de CP şi un cuplu de 340 Nm - FOTO-VIDEO Nissan Leaf E+, anunţat la CES. Are o autonomie de 366 de km, 214 de CP şi un cuplu de 340 Nm - FOTO-VIDEO

Autonomia reală a lui Nissan Leaf este destul de mic,: 241 km, dar compania a anunţat la CES 2019 că va lansa noul Leaf E+. Dispunând de o baterie de litiu-ion de 62 kWh mai mare, Leaf e + are o autonomie estimată de 366 de km. Asta înseamnă cu 122 de km mai mult decât modelul standard, lucru care ar trebui să contribuie la atenuarea efectelor sindromului „range anxiety” care circulă printre şoferii de electrice. 

Pe lângă noua bateria cu o capacitate mai mare, Leaf E+ dispune de un motor electric înbunătăţit, care produce 214 de CP şi un cuplu de 340 Nm. Aceasta este o îmbunătăţire semnificativă faţă de modelul standard cu 147 CP şi cuplu de 319 Nm.

Puterea suplimentară a bateriei duce şi la timpi mai buni de acceleraţie, fiind cu aproape 13 la sută mai rapidă. Deşi nu a dezvăluit durata de încarcare a bateriei, cei de la Nissan spun că va fi mai mică decât la versiunea precedentă. 

Leaf E+ va intra la vânzare în Japonia în cursul acestei luni, iar vânzările în Europa vor începe de la jumătatea anului. Pentru SUA, vânzările vor începe în primăvară şi vor exista trei versiuni - S PLUS, SV PLUS şi SL PLUS.

VIDEO

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.